Themadag Rouw en Verlies – Mark Two Academy

Vorig jaar organiseerden we een nascholing over het thema Rouw & Verlies. Een bijzonder programma dat onder leiding stond van huisarts Karin Pouls en rouwexpert Manu Keirse. De dag werd maar liefst met een 9 beoordeeld. Reden voor ons om eind van het jaar een tweede editie te organiseren.

Het nieuwe programma gaat over omgaan met een verlies in de breedste zin van het woord. Natuurlijk komt het overlijden van een dierbare aan bod. Maar we kijken dit keer ook naar andere vormen van rouw en verlies. Zoals het verlies van lichamelijke gezondheid waar veel ouderen en (ernstig) zieke mensen mee te maken krijgen. De impact van een (echt)scheiding. Want als je relatie op de klippen loopt voelt dat soms ook als rouwen. En wat als je afscheid moet nemen van je kinderwens?

Al deze aspecten komen aan bod tijdens de 2e editie van de themadag Rouw & Verlies. Een programma volledig gericht op de behandeling van dit soort klachten in de eerste lijn. Daar staan onze sprekers garant voor. Karin Pouls en Manu Keirse zijn er ook weer bij!

U bent (weer) van harte welkom

Met vriendelijke groet,

Simone Korteling
POH-GGZ en cursusmanager Mark Two Academy

Voor meer informatie en inschrijven zie https://marktwo.nl/nascholingsaanbod/rouw-en-verlies-2019/