POH-GGZ

Live webcast nascholing “ADHD en relaties”


Rijen,     4 mei 2020
Ref:        MD/BV093/HM/HS
Betreft:  Live webcast nascholing “ADHD en relaties”

Geachte mevrouw/heer,

Helaas ziet onze wereld er momenteel totaal anders uit dan voorheen en is het fysieke contact met elkaar tot een minimum beperkt. Zo kunnen er momenteel geen geaccrediteerde nascholingen op locatie worden gegeven, maar u wilt wel uw accreditatiepunten kunnen bijhouden.

Graag nodigen we u uit voor de geaccrediteerde webcast nascholing:
‘ADHD en relaties’ door Karin Rensen

 

In haar nascholing neemt Karin Rensen u vanuit uw rol mee door de relevante aanmeld- en behandelprocessen van iemand met ADHD en hoe u deze kunt optimaliseren.

Welke psychosociale problemen en welke co-morbiditeit ontwikkeld zich wanneer er (te) laat wordt gediagnosticeerd en te laat wordt gestart met de behandeling? Hoe kun je als professional de client en naasten zo goed mogelijk ondersteunen ten behoeve van een optimaal behandeltraject? Hoe kan beeldbellen hierin ondersteunend zijn?

Na afloop van deze E-learning kent u de uitgangspunten van hoe u ACT kunt toepassen in de behandeling van client en naasten.

Deze geaccrediteerde live webcasts vinden de komende weken plaats op diverse data en zijn telkens van 18.00 tot 21.00. Kijk op de link www.nascholingenmedicebv.nl/adhdenrelaties of op www.medice.nl voor de actuele data en om u te aan te melden. Meldt u zich wel snel aan, want vol is vol! Aan deze live webcast’s kunnen maar een beperkt aantal mensen deelnemen (maximaal 30), dit om een goede interactie te kunnen garanderen. Mocht het vol zijn, dan kunt u een mail sturen naar info@medice.nl.

Accreditatie is aangevraagd bij de NVvP, accreditatie bureau cluster 1 (huisartsen, specialisten, ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten (ABC1))  de V&VN, VVGN en de LV POH-GGZ.
De tijd die u nodig heeft voor het bijwonen van deze live webcast nascholing is gemiddeld 3 uur.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, Medice stelt uw deelname zeer op prijs.

U kunt aanvullend op deze nascholing het door Karin Rensen ontwikkelde    ‘ACT en Connect’ kaartspel via Medice aanvragen. Wij nemen dan spoedig contact met u op voor een afspraak om dit spel bij u langs te brengen.

Geef uw interesse voor dit spel door via hetzelfde aanmeldformulier.

Karin Rensen is Verpleegkundig Specialist en Systeemtherapeute (i.o.) waarbij ze zich sinds de afgelopen 3 jaar heeft gespecialiseerd in relatietherapie. Haar expertise is, mede door haar ervaringsdeskundigheid: ADHD en Relaties. De visie van Karin is grotendeels gebaseerd op de visie van ACT, Acceptance and Commitment Therapy. Karin Rensen werkt als ZZPer vanuit haar eigen praktijk in Nieuwegein ‘Rensen Therapie’. Ze geeft trainingen over ‘Het mannenbrein versus het vrouwenbrein’ en ze geeft les aan psychosociaal therapeuten over ‘ACT en relaties’. Begin 2020 heeft zij het Relatiekaartspel ‘ACT and Connect’ uitgebracht die is opgesteld in samenwerking met haar cliënten. Geïnteresseerden kunnen haar volgen op linkedin, instagram en via haar eigen podcast ‘Rensen Therapie’.

Met vriendelijke groet,

Mede namens Medice

Drs. Adrienne M. de Waal,
Country Manager Medice BV