E-health platform Liv verdiept jouw consulten

Hoe e-health platform Liv jouw consulten verdieping biedt

Website Liv Specifiek gericht op POH GGZ is er nu het e-health platform Liv. Voor cliënten met licht psychische problemen, zoals bijvoorbeeld slaapproblemen, omgaan met verlies, doorbreken van ongezonde gewoontes of –lichte- depressies.

Liv, de dagelijkse dosis positieve power voor je cliënt
Liv biedt het beste van e-health zonder reguliere consulten te vervangen, maar deze juist te verdiepen. Met korte en motiverende oefeningen, die de cliënt in zijn eigen tijd op zijn telefoon of tablet maakt. Op deze wijze is de cliënt bewust bezig met zijn eigen herstel. Dit versterkt het gevoel van zelfredzaamheid.

De kracht van Liv
Je zet eenvoudig oefeningen en tips voor je cliënt klaar in het dashboard. Daar kun je ook de activiteiten bijhouden en tijdens het volgende consult kun je de vorderingen bespreken. Een patiënt wordt bijvoorbeeld gevraagd een foto te maken van een positief moment op de dag.

Cliënten en behandelaars zijn enthousiast over Liv
‘Ik merk dat patiënten vaak zelf over een gemaakte oefening beginnen. Dit biedt houvast en verdieping in mijn gesprekken.’
Bekijk het interview met Anita Nijmeijer POH GGZ

De voordelen van Liv
De oefeningen zijn ontwikkeld voor en door experts in het werkveld in samenwerking met de Hanzehogeschool en gebaseerd op de positieve psychologie en cognitieve gedragstherapie.

  • Oefeningen op maat
  • Interactief en visueel
  • Technieken voor gedragsverandering
  • Gebaseerd op de laatste onderzoeken uit positieve psychologie

Benieuwd naar Liv?
Kijk op onze website of neem contact op met met Jean-Luc Donders via ditis@mijnliv.nl of tel: 088-0083600.