12 april 2019 Symposium: Huisarts en POH-GGZ: Samen sterker!

12 april 2019, Ede

Met enthousiasme en trots kondigen we de derde editie aan van het succesvolle PsyHAG symposium ‘Huisarts en POH-GGZ: Samen Sterker’. Het enige landelijke symposium georganiseerd door en voor huisartsen en POH’s GGZ. We nodigen u dan ook allen van harte uit om als huisarts en POH-GGZ samen naar deze leerzame dag te komen, u te laten inspireren met als doel bepakt en bezakt met een rugzak vol ideeën en praktische tips weer samen huiswaarts te keren en aan de slag te gaan in de praktijk.

Thema en keynote
In deze editie staat het verhaal van de patiënt centraal. Daarbij komen thema’s als klacht en context gericht werken, normaliseren, accepteren en waardevol leven aan bod. Kom uw kennis en vaardigheden vergroten. Laat u inspireren door ervaringsdeskundigen, vakbekwame workshopleiders en onze keynote speaker prof.dr. Ernst Bohlmeijer, hoogleraar, psycholoog en auteur van succesvolle boeken als Voluit Leven en het Handboek positieve psychologie.

Workshops en masterclasses
Na het plenaire gedeelte en de koffie kunt u een keuze maken uit zeven interessante workshops over: autisme, zorgwekkende zorgmijders, licht verstandelijke beperking, ongewenste kinderloosheid, het KOP-model, juridische aspecten voor huisarts en POH-GGZ en over samenwerking tussen huisarts en POH-GGZ. Zie de PDF getiteld Uitgebreid programma in de rechterkolom van deze webpagina.

In de middag gaan we de diepte in en kunt u kiezen uit een zevental masterclasses: verslaving en CGT, KOPP-kinderen, de lastige patiënt en overdracht-tegenoverdracht, persoonlijke ontwikkeling en ACT, EPA en de zorgketen, communicatie en Transactionele Analyse en tot slot ernstige somatiek en psychische klachten.

Datum 12 april 2019
Locatie ReeHorst
Plaats   Ede
Accreditatie
Accreditatie wordt voor 6 punten aangevraagd voor huisartsen en POH-GGZ (Kwaliteitsregister V&V, NVvPO en LV POH-GGZ)

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt:

Huisarts                              € 310,-
POH-GGZ                           € 235,-
Huisarts i.o.                        € 235,-
Overige belangstellenden € 310,-

Doelgroep
Huisartsen en POH-GGZ, huisartsen i.o. en overige belangstellenden. Zie voor meer informatie over dit symposium door PsyHAG en het inschrijven: website