POH-GGZ

Hulp bij uploaden beroepsgebonden activiteiten toevoegen


Hulp bij uploaden Beroepsgebonden activiteiten
 
 Hieronder wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u de beroepsgebonden activiteiten kunt uploaden in uw dossier.
 
 1. Log-in op de website van de vereniging: www.poh-ggz.nl/inloggen. U ziet dan uw profiel en boven uw profiel deze gele balk, hier klikt u op.
 
 
Picture-1-768x127.png 32.67 KB


U komt dan op onderstaande pagina terecht.

Picture-2-768x148.png 58.38 KB


3. U klikt op professional en komt dat in uw scherm terecht

Picture-3-1024x366.png 55.2 KB


4. Hierboven ziet u het scherm waar u terecht komt. Als u activiteiten wilt toevoegen of wilt kijken hoeveel punten u al heeft behaald. U klikt op de knop periode inzien.

U komt dan in het scherm waar u alle geaccrediteerde nascholingen ziet, deze worden door de opleider ingevoerd. Dit moet u wel controleren of dit ook daadwerkelijk gebeurt. Als dit niet het geval is moet u contact met uw opleider opnemen. Hieronder ziet u een stukje van de geaccrediteerde nascholingen.

Picture-4-1024x441.png 228.33 KB


5. Hieronder ziet u de overige deskundigheidsbevorderende activiteiten, dit wordt op de website beroepsgebonden activiteiten genoemd maar is hetzelfde.  Op het moment dat u een activiteit wilt toevoegen dan kunt u dat dus hier doen. LET OP! Op de website staat een uitgebreid document met mogelijke activiteiten die u hier kunt uploaden. Ook staat er precies wat u moet uploaden en hoeveel punten u maximaal per jaar kunt  uploaden. U klikt op de tekst +toevoegen overige deskundigheidsbevorderende activiteiten
zie hieronder.

Picture-5-1024x313.png 124.03 KB6. U komt dan in het volgende scherm. Hieronder typt u een datum in na uw inschrijving in het kwaliteitsregister. Punten tellen pas mee vanaf datum van inschrijving. Nadat u de datum heeft ingevoerd klikt u op volgende.

Picture-6-1024x233.png 74.97 KB


7. U komt op de volgende pagina zie hieronder. Hier moet u de categorie selecteren. Het is van belang dat u de juiste categorie kiest. Daarna klikt u wederom op volgende.

Picture-7-1024x256.png 37.58 KB8. U komt dan op de pagina hieronder terecht.

Picture-8-1024x368.png 78.65 KB


9. U dient hierboven alles zo compleet en volledig in te vullen. Onder het kopje programma kunt u een certificaat uploaden als het gaat om een nascholing of webinar. Certificaten van een ander beroepsvereniging moet u uploaden onder het daarvoor bestemde kopje. Het is noodzakelijk dat wij zien hoeveel uur de cursus heeft gevolgd. Wij kunnen onduidelijke of incomplete activiteiten niet controleren en zullen deze dan ook afkeuren met het verzoek meer informatie te geven.

10. Na het invoeren van alle gegevens kunt u op opslaan drukken let op uw activiteit wordt dan opgeslagen niet verstuurd. U moet op versturen klikken om de activiteit in te dienen. Als u op versturen heeft gedrukt dan ziet u onderstaande afbeelding.

Picture-10-768x161.png 63.71 KB


11. Mocht u willen weten of wij het zien dan kunt u terug naar de eerste pagina waar u alle nascholingen en activiteiten kunt zien. U ziet dan het onderstaande achter de activiteit staan. Wacht op akkoord. Het is dan ontvangen en wij verzoeken u te wacht met mailen om te vragen of het akkoord is of niet. Dat gebeurt zeker maar kan soms even duren.

Picture-11-1024x217.png 113.85 KB