Alles is liefde…?! Jaarcongres LV POH-GGZ 28 mei 2019

Dit jaarcongres willen we stilstaan bij misschien wel het meest inspirerende, hartverwarmende maar ook complexe en menselijke gevoel: Liefde.

Liefde wordt in het woordenboek omschreven als warme genegenheid voor iemand voelen en oprechte en warme belangstelling hebben. Pure liefde, voor een ander of voor jezelf, is onvoorwaardelijk. Toch kun je jezelf ook verliezen in de liefde. Liefde is mooi maar ook lastig. Een gebrek aan liefde, in de meest brede betekenis van het woord, kan ervoor zorgen dat het even niet zo lekker gaat.

De POH-GGZ biedt laagdrempelig hulp aan mensen die op wat voor manier dan ook kunnen worstelen met de liefde, maar… hoe kun je dat het beste aanpakken? Ook staat de liefde voor ons eigen vak centraal en willen we stilstaan bij bepaalde type patiënten die je niet vanzelfsprekend liefhebt.

Liefde is de motor waarop alles draait, maar of alles ècht liefde is…? En…is liefde alleen altijd wel genoeg?
Met dit congres willen we huidige en toekomstige POH’s-GGZ informeren, inspireren en raken.

We hebben een uitdagend programma samengesteld en willen daarbij ontmoetingsplekken creëren waarbij je op zoek kan gaan naar inspiratie, kennis, vacatures & stageplaatsen en natuurlijk nog veel meer!
Collegae POH-GGZ en toekomstige collega’s: van harte welkom op deze onvergetelijke dag!

Accreditatie wordt aangevraagd bij LV POH-GGZ.

Voor meer informatie over dit congres en inschrijven, zie https://congres.poh-ggz.nl 

Folder Jaarcongres 2019 LV POH-GGZ